Mercedes-Benz occasions, tweedehands en gebruikt | Hedin (2024)

Betrouwbare Mercedes-Benz occasions koop je bij Hedin Automotive. Bij iedere Mercedes-Benz occasion kun je rekenen op drie zekerheden: een vaste, scherpe prijs, 30 dagen omruilgarantie en een leven lang gratis APK. Bovendien kun je kiezen uit drie aantrekkelijke servicepakketten. Lees er alles over op onze occasion informatiepagina.

Vind je droomauto tussen onze Mercedes-Benz occasions bij Hedin Automotive

Bij Hedin Automotive hebben we een ruim aanbod van Mercedes-Benz occasions op voorraad staan. Onze Mercedes-Benz occasions zijn van hoge kwaliteit en voldoen altijd aan de eisen van zowel Mercedes-Benz als Hedin Automotive. Dus ga jij voor een A-Klasse, CLA, C-Klasse of S-Klasse? Ben je opzoek naar een benzine, diesel, hybride, of een elektrische auto? We hebben een ruime keuze Mercedes-Benz occasions in verschillende prijsklassen, dus neem een kijkje en vind een auto die bij je past!

Mercedes-Benz personenauto en bedrijfswagen occasions

Mercedes-Benz is een premium automerk dat in 1926 in Duitsland is ontstaan en tot op de dag van vandaag zeer geliefd is. Mercedes komt voort uit Daimler, een Duits automerk, opgericht door Gottlieb Daimler, die tussen 1886 en 1903 auto's bouwde. Daarna bleef de Daimler Motoren Gesellschaft wel bestaan, maar produceerde haar auto's onder de merknaam Mercedes. Benz was het merk van Carl Benz. Benz was de eerste autoproducent ter wereld en bouwde zijn eerste voertuig al in 1885. Toen in 1926 de firma's Daimler-Motoren-Gesellschaft en Benz & Cie. fuseerden tot Daimler-Benz AG besloten zij onder de naam Mercedes-Benz verder te gaan.

De modellen van Mercedes-Benz zijn zeer uiteenlopend en beginnen bij de compacte A-Klasse en eindigen bij grote SUV's als de G-Klasse of GLE. Daartussenin vind je prachtige luxe limousines zoals de S-Klasse en sportwagens zoals de AMG GT. Mercedes-Benz richt zich op een boven modaal verdienende doelgroep en produceert bijzonder goed afgewerkte auto's met de nieuwste technieken. De tweedehands markt voor Mercedes-Benz is daarom erg populair, omdat de auto's van hoge kwaliteit zijn en lang mee gaan.

Naast personenauto's heeft Mercedes-Benz ook bestelwagens en trucks. De Mercedes-Benz bedrijfswagens zoals de Citan, Vito en Sprinter zijn niet meer weg te denken voor ondernemend Nederland. Wij adviseren je graag welke Mercedes-Benz bedrijfswagen occasion het beste bij jouw onderneming past en kunnen de bedrijfswagen helemaal naar jouw wens aanpassen met behulp van bedrijfswageninrichting. Onze specialisten in bedrijfswageninrichting, dubbele cabines, carrosseriebouw, signalering en accessoires, waardoor jouw tweedehands Mercedes-Benz bestelwagen al je dromen waarmaakt.

Proefrit maken in een tweedehands Mercedes-Benz

Heb je een tweedehands Mercedes-Benz op het oog? Mooi! Om erachter te komen of de auto ook écht bij je past moedigen we je aan een proefrit te maken. Maak daarom eenvoudig een afspraak via de button op de pagina van een specifieke occasion of neem contact op via het contactformulier. Je kunt er ook voor kiezen om telefonisch contact op te nemen met de Hedin Automotive-dealer waar de Mercedes-Benz occasion staat. Ook die gegevens kun je terugvinden op de pagina van die specifieke Mercedes-Benz occasion. Daarnaast kun je bij algemene vragen altijd contact op nemen met één van onze andere Mercedes-Benz vestigingen.

Waar zijn de Mercedes-Benz occasion-dealers van Hedin Automotive te vinden?

Hedin Automotive is een merk-erkend dealer, wij hebben jarenlange kennis en ervaring en verkopen alleen tweedehands Mercedes-Benz personenauto's en bestelwagens in goede conditie. Hedin Automotive heeft maar liefst 9 Mercedes-Benz vestigingen in Nederland en is op iedere vestiging gespecialiseerd in Mercedes-Benz personenwagens en bestelwagens en 32vestigingen zijn gespecialiseerd in trucks. Je vindt onze Mercedes-Benz-vestigingen in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam-West, Amsterdam-Zuidoost, Hilversum, Nieuwegein, Veenendaal, Nijkerk. Van deze vestigingen zijn Nijkerk en Almere gespecialiseerd in Mercedes-Benz Trucks.

Een Mercedes-Benz occasion kopen, leasen of financieren

Bij Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive kun je gemakkelijk een tweedehands Mercedes-Benz kopen, leasen of financieren. De mogelijkheden verschillen per occasion en deze zijn terug te vinden op de pagina van een specifieke Mercedes-Benz occasion. Heb je vragen of wil je je laten adviseren over de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of laat je informeren door een verkoopadviseur in een van onze Mercedes-Benz-dealers. Vind hier een vestiging bij jou in de buurt.

Waarom koop je een Mercedes-Benz occasion bij Hedin Automotive?

Mercedes-Benz occasions van Hedin Automotive hebben minimaal een jaar BOVAG-, fabrieks- of merkgarantie. Verder krijg je bij onze Mercedes-Benz occasions van Hedin Automotive 30 dagen omruilgarantie en een leven lang gratis APK cadeau. Wil je nóg meer zekerheid? Kies dan voor een aanvullend Hedin Certified-servicepakket en rijd zonder zorgen in jouw Mercedes-Benz.

Aanbod Mercedes-Benz occasions

Wij hebben een groot aanbod Mercedes occasions van bijna alle modellen. Zo kun je onder andere terecht voor de A-Klasse, B-Klasse, CLA, GLA, C-Klasse, E-Klasse, S-Klasse, GLB, GLC, GLE, GLS, G-Klasse, EQA en EQC. Uiteraard hebben we ook Mercedes bestelwagen occasions: de Citan, Vito, Sprinter en V-Klasse.

Over Hedin Automotive

Hedin Automotive vertegenwoordigt meerdere toonaangevende automerken, waaronder Mercedes-Benz, BMW, MINI, Volvo, Ford, Renault, Kia, Land Rover, Opel, Nissan, Citroën, Peugeot en Fiat en heeft een groot netwerk van vestigingen in heel Nederland. Naast het aanbod van nieuwe en tweedehands auto’s biedt Hedin Automotive ook aanvullende diensten zoals leasing, verhuur, verzekering, financiering, verlengde garantie, (merk-erkend) schadeherstel, bedrijfswageninrichting en -bestickering. Hedin Automotive hecht veel waarde aan sterke relaties met haar leveranciers en klanten en onderscheidt zich door betrokken en specialistische medewerkers. Hier kun je op vertrouwen bij de aanschaf van jouw Mercedes-Benz occasion.

Veelgestelde vragen over Mercedes occasions

Welke Mercedes-Benz modellen zijn er als occasion te koop?

Hedin Automotive heeft een grote voorraad Mercedes-Benz occasions en hier vind je praktisch ieder model in terug. Zo hebben wij de Mercedes-Benz A-Klasse, B-Klasse, C-Klasse, E-Klasse, G-Klasse, S-Klasse en V-Klasse in ons aanbod, maar hebben wij ook de Mercedes-Benz CLA, CLS, GLA, GLC, GLE, GLS en ECQ voor je klaarstaan. Ben je opzoek naar een tweedehands Mercedes-Benz bedrijfswagen? Bekijk dan de Vito, Sprinter, Citan of Actros. We helpen je graag bij het vinden van de juiste occasion en adviseren je graag over de verschillende modellen. Neem contact op.

Kan ik mijn huidige auto inruilen bij Hedin Automotive?

Ja, graag zelfs. Je kunt met onze online taxatie tool gemakkelijk een indicatieve inruilwaarde berekenen. Deze tool is op elke occasion-pagina terug te vinden. De definitieve waarde van de auto zal dan vastgesteld worden tijdens een afspraak bij een van onze vestigingen.

Welke garanties krijg je bij aanschaf van een Mercedes-Benz occasion?

Mercedes-Benz occasions van Hedin Automotive zijn allemaal gecontroleerd en in goede conditie en hebben minimaal een jaar BOVAG-, fabrieks- of merkgarantie.Daarnaast kun je bij aanschaf van iedere occasion rekenen op drie zekerheden: een vaste, scherpe prijs, 30 dagen omruilgarantie en een leven lang gratis APK. Bovendien kun je kiezen uit drie aantrekkelijke servicepakketten. Lees er alles over op onze occasion informatiepagina.

Hoe vraag ik een proefrit aan voor een Mercedes-Benz occasion?

Op iedere pagina van een tweedehands Mercedes-Benz kun je eenvoudig een proefrit aanvragen via de button onder de prijs. Je kunt ook altijd contact opnemen met de Mercedes-Benz-dealer middels het contactformulier of via het telefoonnummer dat bij de occasion vermeld staat. Een overzicht van alle Mercedes-Benz-dealers van Hedin Automotive vind je hier.

Hoe zuinig is een tweedehands Mercedes-Benz?

Dat verschilt per model en uitvoering. In de specificaties kun je het energielabel en het type brandstof altijd terug vinden. Hier staat aangegeven of het model op benzine of diesel rijdt, of dat hij elektrisch of hybride is. Voor meer informatie kun je altijd terecht bij de Hedin Automotive-dealer waar de Mercedes-Benz occasion staat.

Is de BTW van een tweedehands Mercedes-Benz terug te vorderen?

Dat hangt er vanaf. Hedin Automotive verkoopt zowel BTW-auto’s als marge-auto’s, wat inhoudt dat het voor de zakelijke rijder soms wel terug te vorderen is en soms niet. Selecteer deze eis eenvoudig in het filtermenu of informeer bij de vestiging waar jouw Mercedes-Benz staat of de BTW terug te vorderen is.

Hoe kan ik mijn Mercedes-Benz occasion betalen?

Bij Hedin Automotive kun je je tweedehands Mercedes-Benz kopen, leasen of financieren. Als je er voor kiest om de occasion te kopen dient je betaling bijgeschreven te zijn voor het moment van afleveren. Het is ook mogelijk om een pinbetaling te doen tijdens de aflevering, maar let er dan wel op dat je van te voren je pinlimiet verhoogd hebt bij de bank. Contante betalingen accepteren we daarentegen ook, informeer van te voren naar de voorwaarden.

Wat zijn de voordelen van een Mercedes-Benz occasion van Hedin Automotive?

Een betrouwbare tweedehands Mercedes-Benz koop je bij Hedin Automotive. Bij iedere occasion kun je rekenen op drie zekerheden:

Vaste, scherpe prijs

Onderhandelen over de prijs, dat wil toch eigenlijk niemand? Daarom heeft een occasion van Hedin Automotive een aantrekkelijke, vaste prijs. Zo weet jij precies waar je aan toe bent. Alle kosten om met de auto weg te rijden zijn bij de prijs inbegrepen. Bij Hedin Automotive weet je vooraf wat je koopt en tegen welke prijs.

30 dagen omruilgarantie

Heb je na aanschaf twijfels of de auto die je gekozen hebt toch wel de juiste voor je is? Wil je bij nader inzien toch een andere keuze maken? Dat is geen probleem bij Hedin Automotive: iedere occasion mag je binnen 30 dagen na aanschaf omruilen voor een andere.

Levenslang gratis APK

Wanneer je je auto laat onderhouden bij de Hedin Automotive-dealer, dan krijg je levenslang gratis APK. Alleen de wettelijke afmeldkosten worden bij je in rekening gebracht. Deze gratis APK-keuring is persoons- en auto gebonden: deze vervalt als de auto weer wordt verkocht.

Welke Mercedes-Benz oldtimers zijn er te koop?

Het komt regelmatig voor dat wij een Mercedes-Benz oldtimer in onze tweedehands voorraad hebben. In dat geval kun je deze terugvinden in onze speciale collectie exclusieve auto's via Hedin Automotive Exclusief.

Mercedes-Benz occasions, tweedehands en gebruikt | Hedin (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dean Jakubowski Ret

Last Updated:

Views: 6130

Rating: 5 / 5 (50 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dean Jakubowski Ret

Birthday: 1996-05-10

Address: Apt. 425 4346 Santiago Islands, Shariside, AK 38830-1874

Phone: +96313309894162

Job: Legacy Sales Designer

Hobby: Baseball, Wood carving, Candle making, Jigsaw puzzles, Lacemaking, Parkour, Drawing

Introduction: My name is Dean Jakubowski Ret, I am a enthusiastic, friendly, homely, handsome, zealous, brainy, elegant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.